Kevään kursseja

Päivittelinpä kevään aikana läpäistyjä kursseja Kurssit-osioon. Näköjään ihan hyvin lopulta ropisi pisteitä – 239,5 on kasassa :) 60 vähintään jäljellä ja siihen sisältyy gradukin. Heinä-elokuun vaihteessa pitää viimeistään alkaa lukea elokuun uusintoihin. Näyttää siltä, että 8.8.-x olisi myös vapaata eli ei opiskelua eikä töitä, mutta tentteihin luku varmaan täyttää senkin vähän ajan tehokkaasti. <3

Kesätöissä on jännää, teen siitä vielä jossain vaiheessa oman postauksen.

Uuden kämpän ja uusien naapureiden myötä olen tutustunut paljon Kuopiossa asuviin kv-opiskelijoihin (=vaihtareita, tutkinto-opiskelijoita, tohtorikoulutettavia…) ja pari on myös Barcelonasta. Hyviä vinkkejä on tullut siellä elelyyn. :) Syksyllä pitää vielä tehdä itse Barcelonan yliopistoon haku ja hoitaa siihen liittyvä byrokratia. Ja käydä espanjan kursseilla.

Sitten viittaan myös Oulun biokemian kavereiden aloittamaan blogiin: http://biople.blogspot.fi/ Saa nähdä, mitä sinne vielä tulee. :)

This entry was posted in Opiskelu, Työ, Vaihto. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>