Aikataulutus, sitä tarvitaan

Kalenteri näytti niin hienolta tällä viikolla, että ajattelin julkaista siitä muistoksi kuvan.

Joskus nää viikot vaan on vähän tappavia ainakin tuossa “toimistoaikaan”. En ole aamuihminen. Enkä ole edes pahimmasta päästä tässä, kun en ole enää missään hallituksessa tai ns. isoissa luottamustehtävissä. Kurssejakaan ei ole montaa. Voisipa laboratoriossa olla myöhempään aikaan – sopisi varmaan myös labrakamulleni, mutta ongelma on siinä, että jossain lähistöllä pitäisi olla joku saavutettavissa, jos vaikkapa sentrifuugi hajoaa tai jotain. Tähän käyvät ihmiset työskentelevät aamupainotteisesti, joten niin pitää meidänkin.

Pitää priorisoida ja tehdä se minkä pystyy. Ja kirjoittaa kaikki ylös, jotta sitä kaikkea voi tarvittaessa ihmetellä. Jos ei kirjoita, niin sitten ne vain vyöryy rauhallisina hetkinä takaraivosta kuin tsunami ja hajottaa. Nyt ei hajota niin paljoa, koska ainakin kalenteri näyttää kivalta. Harmittaa vain se, että koska labrahommat (=gradu) ovat prioriteettini, niin montaa muuta asiaa ei pysty hoitamaan niin huolella kuin haluaisi. Mutta se on elämää se.

Kalenterissa olevien asioiden ulkopuolella on toki kaikenlaista valmistelua, gradun kirjoitusta, laskuharjoitusten tekoa, tenttiin lukua, kotielämää, työnhakua (missähän välissä niitä töitä pystyy tekemään), parisuhteilua ja välillä joidenkin kivojen ei-hyödyllisten juttujen tekemistä.

CropperCapture[19]

This entry was posted in Arki, Gradu, Käytäntö, Opiskelu. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>