Sain töitä!

Kävi juuri niin kuin toivoinkin: pääsin siihen edellisessä postauksessa mainittuun paikkaan. Kävin viime maanantaina tapaamassa toimitusjohtajaa ja rupateltiin mukavia tovi, minkä jälkeen katsottiin läpi työsopimus.

Edellisen tekijän jäädessä pois alan hoitaa lääkefirman itsehoitotuotteiden tuotevalituksia ja niiden koordinointia. Pari päivää olen nyt ollut perehtymässä ja paljon on kyllä opittavaa, varsinkin kun tämä edeltäjäni on minun näkemykseni mukaan ainakin hoitanut hommat todella järjestelmällisesti ja pätevästi. Pitää siis tietty päästä vähintään samalle tasolle. :) Tässä tapauksessa aiemman lääketeollisuuskokemuksen puute oli etu, sillä tuolla on toiminnot muuttumassa, joten minulta a) voi saada tuoretta näkemystä, koska olen tullut ulkopuolelta ja b) minut voi muovailla uusiin toimintapoihin ilman menneisyyden taakkaa :P

Olen kyllä ihan innoissani. Ensimmäinen kerta, kun pääsen työskentelemään isossa kansainvälisessä organisaatiossa ja vielä heti tällaiseen “elävään” tilanteeseen. Jee!

*

Vappukin oli ihan loistava. Koko viikon sosialisointia – uutta Game of Thronesia, teehetki naapureiden kanssa, torisitsit (vesisateessa tosin), yllärisaunat vaihtarien luona, hyvin onnistunut hillajuustokakku ja skumppaa graduporukan kanssa sekä ex tempore legendaarinen Savo-Karjala-excursio farmasian vanhojen naamojen kanssa. Kaiken kruunasi täydellinen vappuaaton sää. Voi sanoa, että olen aika tyytyväinen. :)

This entry was posted in Arki, Opiskelu, Työ. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>